A Jewelled Giveaway

We all love jewellery, don't we ?? Whether it's Real or Faux, every piece have it's own charm and we totally adore them. And to celebrate our this love, we are giving away 2 pair of beautiful Bangle Sets powered by Youshine .

Youshine is one of the leading and popular Fashion Jewellery brand in India retailing their creations on all major Online Indian sites as well as on their Own. Their deigns have been specially designed keeping the modern Indian women in mind. On one hand incorporating the latest fashion sensibilities while on the other hand ensuring that all this comes to you at a price that is easily affordable.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Congratulations Pooja and Megha, you both have won a set of these beautiful bangles each. Mails has been  sent from our side, kindly revert to them asap so that your prize can reach you soon. :)
-----------------------------------------------------------------------------


We are giving away these two Bangles Sets, The Blue one and the Pink one to the lucky two people.

To Win one of the above shown Bangles set, all you have to do is follow the steps given below and keep your fingers crossed :)

a] Like Facebook Pages of  Youshine and Deals Steals n More.
b] Update your Facebook status as "Win 2 pair of beautiful Bangle sets from Youshine only on Deals Steals n More" tagging both the pages (Make sure your Facebook settings are Public).
c] Upload the Giveaway image on your wall tagging 4 of your friends to the pic.
d] Answer this Question : Why do you deserve to Win a set of these beautiful bangles for your self ??


Optional Entries :
Follow Deals Steals n More via GFC   (Click on "Join this Site" seen on the right side of this page)
Post the Giveaway Pic on your Blog with a link back to this post.

Giveaway is open till 25th of July.

--------------------------------------------   All the Best        ---------------------------------------------

Entry Format :
 Name :
 Facebook Name :
 Email ID :
 Answer :
 GFC Name :
 Blog Address :

39 comments:

  1. Replies
    1. For Indian Residents only or the ones who can provide an Indian postal address.

      Delete
  2. Name :Shyla Bhadwal
    Facebook Name :https://www.facebook.com/shyla.bhadwal/posts/10150937016917045
    Email ID :shyla_menezes@yahoo.com
    Answer :I deserve the bangles as they are pretty and vibrant like me:)
    GFC Name :Shyla Menezes
    Blog Address :

    ReplyDelete
  3. Name: Isheeta Chatterjee
    Facbook Name: Isheeta Chatterjee
    email id: ishyfished91@gmail.com
    Answer: Why?? Accessorization, I believe changes everything about an outfit.. I love combing retro pieces from my mum's closet or vintage classics from grans.. matching them with perfect accessories is the key and then the promoting healthy trend. I am a huge collector of such stuff, but ongoing period has benn hectic enough to put me off. I think I could do with a pair :))

    ReplyDelete
  4. Name : Megha Shrimali
    Facebook Name : Megha Shrimali
    Email ID : shrimali.m24@gmail.com
    Answer : Why I want to win these beauty? Well, Bangles add that special color to every outfit no matter Indian or Western! Moreover, my birthday is coming real soon and would love to have these bangles added to my Accessories Collection!:) Beautiful Giveaway!
    GFC Name : Megha
    Blog Address : http://shrimalimegha246.blogspot.in/

    ReplyDelete
  5. GFC Ujjwala Dhande
    facebook Ujjwala Dhandne
    email usdhande@gmail.com
    Ans:- I wanaa gift the them to my daughter
    http://www.facebook.com/ujjwala.dhande/posts/407534315951091
    http://www.facebook.com/ujjwala.dhande/posts/116836605127263

    ReplyDelete
  6. Name : shivani goyal
    Facebook Name : shivani goyal
    Email ID : shivanigoyal3691@gmail.com
    Answer : Why? well, because they are beautiful and i trust youshine, accessories for girls are like real jewels for any girl though they are not gold, but still they are close to heart.. :)
    GFC Name : shivani
    Blog Address : :|
    is it really important?

    ReplyDelete
  7. Name : Shruti Shetty

    Facebook Name : Shruti Shetty

    Facebook post link -
    https://www.facebook.com/shruti.shetty.313/posts/398895330167583
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398896126834170&set=a.330705896986527.78720.100001413580070&type=1

    Email ID : shetty.shruti1101@gmail.com
    Answer : Because no outfit is complete without a pair of bangles. The rhythm that the bangles make when they clang against each other is so soothing :)

    GFC Name : shruti shetty

    ReplyDelete
  8. Name : Rekha

    Facebook Name : Rekha Mohan
    https://www.facebook.com/placidstream/posts/150634848406494

    Email ID : rekha.sriramagiri@gmail.com

    Answer : Because I love love love bangles :) and I am a size 2.10 and in spite of difficulty in getting the right size, I struggle, search and somehow find my love :) true love breaks the hurdle, wall and size too right ;)

    GFC Name : Rekha

    Blog Address : http://www.glitterandgorgeous.com/

    ReplyDelete
  9. Name : Pooja kopargaonkar

    Facebook Name :pooja kopargaonkar

    links to facebook posts; http://www.facebook.com/pooja.kopargaonkar/posts/10151072667231418
    2: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151072702666418&set=a.10150239776136418.363446.632891417&type=1

    Email ID :soniya_pooh@yahoo.com

    Answer :i love bangles since i was a child, i used to buy loads of them(or i shd say i still buy) and i also love to collect different and unique bangles, i still even have my childhood bangles safe with me and that is why i deserve them as i will always love them even after many years as than they will be vintage and i love vintage tooo :)

    GFC Name : pooja kopargaonkar

    Blog Address :http://reflections-of-life-and-soul.blogspot.in/

    ReplyDelete
  10. Name : Meenakshi Kapur
    Facebook Name : Meenakshi Kapur
    Email ID : mikakapur@yahoo.in
    Answer : I deserve these bangles because I love wearing them!!. Ever since childhood, I have a hugh collection of bangles of all colors and till date I have them with me in my Bangle Box. I have every kind of bangles, like the plastic, bangles made from lakh, usual bangles made of kanch. Even now also, where ever I go I wear anklets and bangles and preferably the bangles that matches with the color of my dress. I am known in my group, friends circle because of my bangles as I never miss them wearing them. Bangles, complete my look. My friends have given me a name also Matching, Matching because my bangles are always matching with my dress.

    GFC Name : Meenakshi Kapur
    Blog Address : N/A..I don't have blog!

    Facebook Post Link: http://www.facebook.com/meenakshi.kapur.9/posts/266138963502043

    Tagged 4 Friends on pic: Post Link:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=266139456835327&set=a.266139453501994.56830.100003178256242&type=1
    http://www.facebook.com/meenakshi.kapur.9/posts/257526167696503

    ReplyDelete
  11. Name : Prerana
    Facebook Name : Prerana kedia Ranjan
    Email ID : preranakedia@gmail.com
    Answer : coz these sets r damn damn bfull nd gorgs, every1 of us will die to win these :):) wanna win badly
    GFC Name : Prerana kedia
    Blog Address :http://giveawaydose.blogspot.in/2012/07/jewelled-giveaway-by-deals-steals-n.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB status: https://www.facebook.com/pkediaranjan/posts/359466174118543
      FB photo link:
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=359467580785069&l=0e5b7999e6

      Delete
  12. Name : Deepti Timungpi
    Facebook Name : Deepti Timungpi
    Email ID : dtimungpi@gmail.com
    Answer : because its such a lovely piece. it has a SOPHISTICATED LOOK in it & i can no more wait to wear this beautiful bangles. i would love to own it, and i believe tht I'd worth it more than anyone on earth.
    GFC Name : Deepti Timungpi
    Blog Address : sorry i dont have :)

    facebook post link: https://www.facebook.com/deepti.timungpi/posts/134397780033458

    ReplyDelete
  13. Name : Tazyeen Firdous
    Facebook Name : Tazyeen Firdous
    Email ID : tazyeenfirdous@hotmail.com
    Answer : I deserve to win these lovely bangles because i have been searching the stores since a long time, but couldnt find bangles as lovely as these. I am sure these bangles will Enhance My Beauty!! :)
    GFC Name : tazyeen
    Blog Address : Sorry! I dont have..

    ReplyDelete
  14. Name : Neepa Sharma
    Facebook Name : Neepa Sharma
    Email ID : neepasharma@ymail.com
    Answer : They're such pretty bangles! Who wouldn't want them?! I love them for the prefect feminine design. Neither too loud nor any gloomy! I'm supposed to be joining my office this week. And its my first ever job. I'd love to wear these bangles to office..to maintain just the right look. Would give me an elegant look when worn with ethnic outfits like kurtas, and a chirpy yet sober look when worn with western outfits like white shirt with jeans! :D
    GFC Name : Neepa Sharma
    Blog Address : neepasharma.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fb post link: https://www.facebook.com/NeepaSharma/posts/2938621483673
      Fb photo share link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2938627603826&set=a.1049768583531.7402.1805232800&type=1&relevant_count=1

      Delete
  15. Name : Sujata biswas
    Facebook Name : Sujata Biswas
    Email ID :suji6165@rediffmail.com
    Answer : I would love to win a set of these beautiful bangles because I like to wear bangles with unique designs.I love its colour & design also.It wud be the best matching ethnic jewelery for traditional outfits as well as will go well with my office wear too.The contest is not as easy as it looks, so to win will be something like a dream come true coz its really a precious gift for me.:)
    GFC Name : Sujata Biswas
    Blog Address : sorry i dont have :)

    ReplyDelete
  16. Name : Priyanka Chatterjee
    Facebook Name : Priyanka Chatterjee
    Email ID :sleep.time.potter343@gmail.com
    Answer : I would love to win a set of these beautiful bangles because these unique pair of bangles will help me make a style quotient and help me stand out in the crowd...aslo I love indo western jewellery and the bangles are so apt for it
    GFC Name : Priyanka Chatterjee

    ReplyDelete
  17. Name : Tanmayee Dev
    Facebook Name : Tanmayee Dev
    Email ID :tanmayee.dev@gmail.com

    Answer : Bangles Makes a woman feminine, adds to her charm. There is a saying " He who beholds her hands, forgets her face". Bangles accentuate the hands, so I would love to win these.

    GFC Name :tanmayee
    Blog Address : http://celebratingfeminity.wordpress.com/

    ReplyDelete
  18. Name : Nupur

    Facebook Name : Nupur Saxena

    Email ID : nupur25.saxena[at]gmail[dot]com

    Answer : I've a lot of outfits that would match perfectly with these lovely bangles .. So wanna win a pair of these ^.^ Thanks for the pretty giveaway!!! :)

    GFC Name : Nupur

    Blog Address : http://giveawayzblog.blogspot.in/

    ReplyDelete
  19. Name :Alankrita
    Facebook Name :ally tiwari
    Email ID :tiwarially@gmail.com
    Answer : I want to win these because they are simply beautiful and would make my hands look pretty
    GFC Name :ally tiwari
    Blog Address :don't have
    liked both he fb pages,updated the status by tagging both the pages

    ReplyDelete
  20. Name :Najmun Nisa
    Facebook Name :Najmun Nisa
    Email ID :Najmun.l.green@gmail.com
    Answer :I want to win this superficial girly bangles as they will make me the envy of my friends and ill have loads to show off ;) and theses Bangles are pure "Temptation" to my fashion genes...;)
    GFC Name :Najm Nisa
    Blog Address : http://angellicfrenzy.blogspot.in/

    ReplyDelete
  21. Name : Bidisha Banerjee

    Facebook Name : Bidisha Banerjee

    Facebook Status updates :-

    https://www.facebook.com/Bidisha.Banerjee16/posts/398205386908342

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398206876908193&set=a.313987158663499.75794.100001566517491&type=1

    Email ID : bidishabanerjee@live.com

    Answer : I want to win a set of these lovely bangles from Youshine because they are unique in style and fashion. They are made keeping in mind of the latest fashion trend. They bear a trend of western fashion incorporated into the Indian fashion which I like very much. They are very beautiful and alluring and will make my hands dazzle when I wear them. They will help me to flaunt my style and I will get a lot of complements from my friends for my unique sense of fashion and style quotient. They will add value and charm to my rather so-called dull jewellery collection. Also these sets of bangles will go well with my traditional as well as western attires. I had been searching for such an unique set of bangles for a long time but could not find one as beautiful as this. It will be a great honour and a dream come true if I win this.

    GFC Name : Bidisha

    Blog Address : http://jewel-giveaway-by-deals-steals-n-more.blogspot.in/2012/07/a-jewelled-giveaway-by-deals-steals-n.html

    ReplyDelete
  22. Name : Anu walia
    Facebook Name : walia angel
    Email ID : mail.anu.walia@gmail.com

    Answer : i deserve these bangles because of my undying love for bangles, they are beautiful and symbolize feminism. these bangles will add a style quotient to any outfit be it indian or a western bohemian. These will complete my look and it will be an honor to add them in my collection

    GFC Name :anu walia
    Blog Address : na

    Fb share link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=236650786455611&set=a.188951001225590.41086.100003320748995&type=1&theater&notif_t=like

    and

    https://www.facebook.com/mail.anu.walia/posts/236650286455661

    thanks

    ReplyDelete
  23. Name : Jasmine Bhatia
    Facebook Name : Jasmine Bhatia
    Email ID : mailjasminenow@gmail.com
    Answer : I deserve these beautiful sets of bangles because i think they are very uniquely designed with beautiful detailing work. Once worn... these bangles will be an object of envy for all the other girls!!

    GFC Name : Jasmine Bhatia
    Blog Address : http://crazylifeofjasmine.blogspot.in/

    Thanks for the lovely giveaway!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. status share link https://www.facebook.com/mailjasminenow/posts/367928496612115

      tag link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=367928659945432&set=a.249948498410116.60284.100001849037424&type=1&theater

      Delete
  24. Name :pallavi tiwari
    Facebook Name :pallavi tiwari
    Email ID :missu_pal@yahoo.co.in
    Answer : I deserve these beautiful sets of bangles because they are beautifully designed,secondly pink and blue are my all time favorite color and i love wearing bangles be it with my Indian or western attire
    GFC Name :pallavi tiwari
    Blog- don't have
    liked both the pages on fb ,updated the status tagging friends and pages

    ReplyDelete
  25. Nidhi AgarwalJuly 23, 2012

    Name :Nidhi Agarwal
    Facebook Name :Nidhi Agarwal
    Email ID :nidhiteddy@yahoo.com
    Answer :I Deserve to win these bangles for myself because they are bautiful as me .Beautiful things go well with beautiful people.
    GFC Name :Nidhi Agarwal

    ReplyDelete
  26. :
    Name :JAYSHREE MEHTA
    Facebook Name :jayshree mehta
    EmaiID jayshreemehta83@gmail.com
    Answer :I deserve these beautiful sets of bangles because they are beautifully designed,secondly pink and blue are my all time favorite color
    GFC Name :JAYSHREE MEHTA

    ReplyDelete
  27. Lovely Giveaway :)

    Name : Pooja
    Facebook Name : Pooja Ganguly
    Email ID : beautybrainsbrawns@gmail.com
    Post: http://www.facebook.com/BeautyBrainsAndBrawns/posts/399331303466234
    Answer : I love Youshine, I love accesories and so I would love to get this :D
    GFC Name : Pooja_G

    ReplyDelete
  28. Name :RAJVINDER KAUR

    Facebook Name :RAJVINDER KAUR(MAILTORAJVINDER)

    Email ID :MAILTORAJVINDER@REDIFFMAIL.COM/RAJVINDERKR@YAHOO.CO.IN

    Answer :

    I deserve to Win a set of these beautiful bangles for my self because every simple sober girl like me comes to an age where she likes to look beautiful at par with others,am 23 but till now i have not tried any thing like this (in lame language fashion and all ) but now when i come across such a beautiful sites like you shine thanks to facebook...i cant control my self from not trying these beautiful art effects my self...so i believe i should win them so that i could complete my self and flaunt these in front of my friends as every one in this world needs a chance to fulfill her desire so do I...




    GFC Name :rajvinder kaur

    facebook tag link verification link shared with public ------

    https://www.facebook.com/#!/mailtorajvinder/posts/439860206058693


    Facebook link that is shared with only my friends not with public --

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214227175288665.58961.100001041512122&type=3#!/photo.php?fbid=439859672725413&set=a.214227175288665.58961.100001041512122&type=3&theater



    Thanks a lot for giving me this opportunity ...hope to get lucky at least once :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HERE IS MY BLOG POST LINK--http://mailtorajvinder.blogspot.in/2012/07/deals-steals-n-more-giveaway.html

      Delete
  29. Name :RAJVINDER KAUR

    Facebook Name :RAJVINDER KAUR(MAILTORAJVINDER)

    Email ID :MAILTORAJVINDER@REDIFFMAIL.COM/RAJVINDERKR@YAHOO.CO.IN

    Answer :

    I deserve to Win a set of these beautiful bangles for my self because every simple sober girl like me comes to an age where she likes to look beautiful at par with others,am 23 but till now i have not tried any thing like this (in lame language fashion and all ) but now when i come across such a beautiful sites like you shine thanks to facebook...i cant control my self from not trying these beautiful art effects my self...so i believe i should win them so that i could complete my self and flaunt these in front of my friends as every one in this world needs a chance to fulfill her desire so do I...




    GFC Name :rajvinder kaur

    facebook tag link verification link shared with public ------

    https://www.facebook.com/#!/mailtorajvinder/posts/439860206058693


    Facebook link that is shared with only my friends not with public --

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214227175288665.58961.100001041512122&type=3#!/photo.php?fbid=439859672725413&set=a.214227175288665.58961.100001041512122&type=3&theater



    Thanks a lot for giving me this opportunity ...hope to get lucky at least once :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HERE IS MY BLOG POST LINK--http://mailtorajvinder.blogspot.in/2012/07/deals-steals-n-more-giveaway.html

      Delete
  30. Name :Kamar Jahan
    Facebook Name : kamar jahan
    Email ID :Kamar01@live.com
    Answer : These bangles are total girly stuff..any women would be dying to make them a part of their wardrobe collection, I deserve to win em because those pink bangles would match the outfit of my Eid I bought recently...would make my festiveness more colorful :D :-*

    Liked both fb pages and shred on fb too:)

    ReplyDelete
  31. AnonymousJuly 25, 2012

    Name: Beenu Kapoor
    Facbook Name: Beenu Kapoor
    email id: kapoorbeenu@yahoo.in
    facebook tag link verification link shared with public:
    https://www.facebook.com/beenu.kapoor.9


    Answer: These bangles are beautiful – it’s elegant and simple, with just the right amount of glamour. Since my dresses - mostly suits/sarees are usually simple with not too much bling, and I shy away from big jewellery, these bangles will work perfectly to give my look the chutzpah it needs!

    ReplyDelete
  32. Yay! I won :D
    Thank you Deals Steals and more! :)

    ReplyDelete
  33. Having stated that, if you purchase cheap christmas gifts from an established source it's

    possible you'll end up having a fake cheap omega watches that's so great that

    actually you'll find it difficult to believe a person didn't buy the genuine louis vuitton wallets , and it will last an acceptable time period too. It's not necessary to confess in order to anyone if you

    don't really feel you need to hermes bag outlet .

    ReplyDelete

Do leave a Comment if You liked the post :)